Радна акција „Пролећни замах – очистимо Злакусу заједно!“

}
02/04/2023

Злакуса је ове недеље била пуна енергије – у акцији чишћења села учествовали су мештани свих узраста, а поред алата у рукама, носили су и осмех на лицу!

У само неколико сати, сакупљено је много смећа, посечено је шибље, уређене су зелене површине и шишана је трава. А да све не буде баш монотоно, ангажоване су и тешке машине, што је посебно обрадовало млађу екипу.

Млади и деца су били звезде ове акције – њихова енергија, ентузијазам и добра воља су створили фантастичну атмосферу која је подигла дух свих учесника. Сви су се забављали и смејали, док су у исто време радили напорно како би допринели чистијем и лепшем окружењу.

Kада је дошло време за паузу, поједини чланови акције су изненадили остале са укусним послужењем – домаћим питама од сира и кромпира, соковима, чоколадицама… А након завршетка акције, неколико учесника је одлучило да организује и ручак за све, чиме су заокружили савршен дан!

Ова акција је доказала да заједништво, добра воља и ентузијазам могу да доведу до невероватних резултата. Мештани Злакусе су показали посвећеност очувању природе и унапређењу свог села, као и важност укључивања млађих генерација у очување животне средине.

Честитке свим учесницима који су својим радом и залагањем допринели да ова акција буде успешно реализована! Посебно желимо да се захвалимо и члановима одбора месне заједнице који су се придружили акцији и показали своју подршку у остваривању заједничких циљева.

Видимо се ускоро на неком новом дружењу!

Share This