О селу

група грађана села Злакуса

О нама

Добро дошли на сајт групе грађана села Злакуса!

Окупила нас је заједничка жеља да уредимо село и створимо окружење које ће привлачити људе да се радо враћају. Наша визија је да уређујемо Злакусу како би била још лепша и чистија. Поставили смо конкретне циљеве и удружили се, јер је тако лакше да остваримо све што смо планирали.

Отворени смо за нове идеје и надоградњу постављених планова. Ако желите да будете део те покретачке енергије, придружите нам се!

Нинко Тешић, Мирослав Тешић, Драган Давидовић, Видоје Дрндаревић, Весна Бранков, Стеван Бранков, Слободан Терзић, Бојана Јоксимовић, Мирослав Јоксимовић, Јелена Шуњеварић, Иван Тешић, Срђан Шуњеварић, Саша Дрндаревић, Василије Терзић, Радољуб Шуњеварић

 

Зато што 💚 Злакусу!

Пројекти

Школа и вртић

У протеклој години је започето реновирање основне школе у Злакуси. Радови су извршени од средстава школе у Севојну, појединачних донација и средстава које су прикупили родитељи ученика ове школе. Ове године је планирано да се обезбеде средства за завршетак реновирања школе и вртића.

Активности

Чисто село

Од прошле године предузеће Биоктош, повремено доноси у село контејнере за кабасто смеће. Злакуса је на првом месту, испред свих ужичких села, са  највише крупног отпада који је избачен из села. Тај податак говори да се свест људи полако мења и да се стичу навике да се кабасто смеће не избацује у природу, већ у контејнер.

Share This