Акција – „Пролећни замах – очистимо Злакусу заједно!“

}
23/03/2023

Стигло је пролеће, а са њим и време да очистимо наше село. Сви знамо и видимо да у селу има неуредних простора, отпада, запуштених зелених површина (нечијих и ничијих) и других нечистоћа. Због тога смо одлучили да организујемо акцију чишћења и уређења како бисмо решили ове проблеме.

Својим залагањем, показујемо да нам је стало да наше село буде лепо и чисто и да чувамо природне ресурсе које нам је природа дала.

Позивамо све вас да се придружите акцији пролећног чишћења села под слоганом „Пролећни замах – очистимо Злакусу заједно!“

Акција чишћења села ће бити у недељу, 26. марта 2023. године, са почетком у 9:00ч. Окупљање је код моста на Ђетињи, а завршетак је планиран до 13:00ч.

Добродошли!

Наша намера је да очистимо све делове села, укључујући путеве, игралиште и остале зелене површине, а колико ће нам времена за то требати зависи од тога колико људи ће се одазвати овој акцији!

Понесите рукавице и ентузијазам!

Ова акција је сјајна прилика да се повежемо као заједница, да се боље упознамо и да будемо поносни на оно што можемо да постигнемо заједно.

Спремни за акцију – за чистију и лепшу Злакусу!

Инцијативни одбор за уређење села – група грађана Злакусе!

Share This